قُلْ أَتُعَلِّمُونَ اللَّهَ بِدِينِكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ مَا فِى السَّمَوَاتِ وَمَا فِى الْأَرْضِ وَاللَّهُ بِكُلِ ّ شَىْ ءٍ عَلِيمٌ
بگو: آیا شما، خدا را از دین و ایمان خود آگاه مى كنید، در حالى كه خداوند آنچه را در آسمان ها و آنچه را در زمین است مى داند و خداوند به هر چیزى دانا است!؟
گروهى با سوگند به پیامبر اكرم صلى الله علیه وآله گفتند كه ایمان ما صادقانه است. این آیه نازل شد كه نیاز به سوگند نیست، خداوند به همه چیز آگاه است.
عرضه ى عقائد خود به اولیاى خدا، اگر براى ارزیابى واصلاح ویا كسب اطمینان باشد، بسیار پسندیده است، چنانكه حضرت عبدالعظیم حسنى عقائد خود را به امام هادى علیه السلام عرضه كرد. امّا اگر عرضه ى عقائد ریاكارانه باشد، جاى سرزنش وتوبیخ است.
1- تظاهر نزد پیامبرصلى الله علیه وآله در حقیقت تظاهر نزد خداست. با این كه این گروه نزد رسول خدا صلى الله علیه وآله تظاهر كردند، ولى قرآن مى فرماید: «أتُعلّمون اللّه…»
2- در برابر خداوندى كه همه چیز را مى داند، ادّعا و تظاهر نداشته باشیم. «أتعلّمون… واللّه یعلم…»
3- خداوند، هم به وجود اشیا آگاه است وهم خصوصیّات هر چیزى را مى داند. «یعلم… وهوبكل شى علیم»
ستاد تفسیر قرآن کریم، در سال 1374، با هدف ترویج فرهنگ تفسیری توسط حجت الاسلام و المسلمین قرائتی آغاز به کار نموده است. این ستاد، تاکنون توانسته فعالیتهای مختلف تفسیری را به طلاب و مراکز تبلیغی ارائه دهد.
تهیه جزوات مختلف تفسیری، تشکیل جلسات و کلاس های تفسیر در نقاط مختلف کشور، به منظور ترویج تفسیر و پرداختن به قرآن کریم در حوزه های علمیه، طراحی و اجرای مسابقات تفسیری در حوزههای علمیه، تهیه کتاب نخبة التفاسیر به عنوان متن درسی در حوزه علمیه قم، همکاری در اجرای برنامههای مطالعات و مسابقات تفسیری در آموزش و پرورش، در مراکز مختلف، از قبیل سپاه پاسداران، آموزش و پرورش، صدا و سیما، سازمان اوقاف و … شناسایی و معرفی اساتید تفسیر به مدارس علمیه و دیگر مراکز گوشهای از فعالیتهای انجام شده توسط این ستاد است.
تمامی حقوق سایت برای ستاد تفسیر قرآن کریم محفوظ می باشد.