فَلَوْلَا نَصَرَهُمُ الَّذِينَ اتَّخَذُواْ مِن دُونِ اللَّهِ قُرْبَاناً آلِهَةً بَلْ ضَلُّواْ عَنْهُمْ وَذَلِكَ إِفْكُهُمْ وَمَا كَانُواْ يَفْتَرُونَ
پس چرا معبودانى كه به جاى خداوند براى تقرّب برگزیده بودند، آنان را یارى نكردند؟ بلكه از نزد آنان محو شدند و این بود (سرانجام) دروغ و انحراف آنان و آنچه دروغ مى بافتند.
1- باید از ناتوانى و بى خاصیّتى معبودان غیر الهى عبرت گرفت. «فلولا نصرهم»
2- تمایل به قرب الهى، فطرى است و حتّى بت پرستان، بت ها را وسیله تقرّب به خدا مى دانستند. «قرباناً آلهة»
3- به كسى تكیه كنیم كه در روز نیاز و سختى، حاضر و فعال باشد، نه غایب و بى اثر. «بل ضلّوا عنهم»
4- یارى رسانى بت ها، خیالى دروغین و بى اساس و موهوم است. «ذلك افكهم و ما كانوا یفترون»
ستاد تفسیر قرآن کریم، در سال 1374، با هدف ترویج فرهنگ تفسیری توسط حجت الاسلام و المسلمین قرائتی آغاز به کار نموده است. این ستاد، تاکنون توانسته فعالیتهای مختلف تفسیری را به طلاب و مراکز تبلیغی ارائه دهد.
تهیه جزوات مختلف تفسیری، تشکیل جلسات و کلاس های تفسیر در نقاط مختلف کشور، به منظور ترویج تفسیر و پرداختن به قرآن کریم در حوزه های علمیه، طراحی و اجرای مسابقات تفسیری در حوزههای علمیه، تهیه کتاب نخبة التفاسیر به عنوان متن درسی در حوزه علمیه قم، همکاری در اجرای برنامههای مطالعات و مسابقات تفسیری در آموزش و پرورش، در مراکز مختلف، از قبیل سپاه پاسداران، آموزش و پرورش، صدا و سیما، سازمان اوقاف و … شناسایی و معرفی اساتید تفسیر به مدارس علمیه و دیگر مراکز گوشهای از فعالیتهای انجام شده توسط این ستاد است.
تمامی حقوق سایت برای ستاد تفسیر قرآن کریم محفوظ می باشد.